Fotbal | Usain Bolt a debutat ca jucător profesionist

  • 31 August 2018 16:34
Fotbal | Usain Bolt a debutat ca jucător profesionist

Fostul mare atlet jamaican Usain Bolt a debutat ca fotbalist profesionist, jucând vineri pentru echipa australiană de primă divizie Central Coast Mariners, informează France Football.

Fostul sprinter, în vârstă de 32 de ani, de opt ori campion olimpic, deținător al recordurilor mondiale la 100 și 200 m, a intrat în joc în minutul 71 al meciului amical pe care Central Coast Mariners l-a câștigat cu 6-1 împotriva unei formații de amatori, Coast Select.

Echipa sa, care conducea cu 6-0, a luat gol puțin după intrarea în joc a jamaicanului, în fața a aproape 10.000 de spectatori, la periferia de nord a orașului Sydney.

"A fost bine. A fost așa cum m-am așteptat. Publicul m-a motivat mult. (...) Mulțumesc lui Mariners că îmi oferă această șansă. Acum încerc doar să mă obișnuiesc cu jucătorii, e un moment extraordinar să intru pe teren și să joc un meci de fotbal profesionist", a declarat Bolt după meci.

Bolt a estimat că va avea nevoie "probabil de patru sau cinci luni" pentru a se pune la punct cu condiția fizică, scrie Reuters.

După ce s-a retras de pe piste anul trecut, Bolt s-a antrenat cu echipele Borussia Dortmund (Germania), Mamelodi Sundowns (Africa de Sud) și Stromsgodset (Norvegia).

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău