Fotbal: UEFA a acordat victoria României (3-0) în meciul cu Norvegia, din Liga Națiunilor

  • 18 Noiembrie 2020 19:50
Fotbal: UEFA a acordat victoria României (3-0) în meciul cu Norvegia, din Liga Națiunilor

Comisia de Control, Etică și Disciplină a UEFA a decis, miercuri, să acorde victoria echipei României victoria la ''masa verde'', cu 3-0, în meciul cu Norvegia, din Liga Națiunilor, care nu s-a disputat duminică seara la București, a anunțat echipa scandinavă pe contul său de Twitter, scrie Agerpres.

''Comisia de Disciplină a UEFA a analizat astăzi cazul meciului anulat dintre România și Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde meciul cu 0-3. NFF are la dispoziție cinci zile pentru a solicita motivarea deciziei. După aceasta, NFF va decide dacă va face apel'', se arată în comunicat.

Meciul pe care Norvegia trebuia să îl joace duminică, la București, cu România, în Liga Națiunilor, a fost anulat după ce autoritățile sanitare norvegiene au împiedicat echipa reprezentativă să decoleze spre România, în urma unui test pozitiv la un jucător, Omar Elabdellaoui. Norvegia anulase și partida amicală cu Israelul, de pe teren propriu, de săptămâna trecută, după un caz pozitiv în echipa israeliană.

În urma acestei decizii, situația în Grupa 1 a Ligii B este neschimbată, cu Austria pe primul loc, cu 12 puncte, urmată de Norvegia, 9 puncte, România, 7 puncte, Irlanda de Nord, 1 punct. Miercuri seara sunt programate ultimele două partide, Austria - Norvegia și Irlanda de Nord - România. Norvegia mai poate câștiga grupa, dar are nevoie de o victorie la două goluri la Viena, în timp ce România poate urca cel mult pe locul al doilea, fiind scăpată de emoțiile retrogradării în Liga C, chiar dacă va pierde la Belfast.

Sursa:Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău