Fotbal: Ucraina - Echipa Karpatî Lvov, în carantină după descoperirea a 25 de cazuri de infectare cu COVID-19

  • 03 Iunie 2020 09:26
Fotbal: Ucraina - Echipa Karpatî Lvov, în carantină după descoperirea a 25 de cazuri de infectare cu COVID-19

Echipa ucraineană de fotbal Karpatî Lvov a fost plasată în carantină pentru cel puțin două săptămâni după descoperirea a 25 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor și personalului său, informează L'Equipe, preluat de Agerpres.

Într-un comunicat dat publicității marți, Karpatî Lvov a precizat că 65 de persoane din club au fost testate pentru Covid-19, iar echipa speră acum să poată reveni în competiție după ce perioada de carantină se va încheia.

Clubul din Lvov a anunțat că toate antrenamentele programate în următoarea perioadă au fost anulate. De asemenea, următoarele două meciuri pe care Karpatî urma să le dispute în campionatul Ucrainei, la jumătatea lunii iunie, au fost anulate, a precizat Liga ucraineană de fotbal.

Karpatî nu a disputat nici meciul cu FC Mariupol, programat duminică, după descoperirea primelor cazuri de infectare în cadrul clubului din Lvov, oraș din vestul țării.

În Ucraina au fost înregistrate 727 de decese și 24.340 de cazuri de infectare cu noul coronavirus de la debutul pandemiei.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău