FOTBAL. Tricolorii au așteptări optimiste pentru meciul cu Suedia

  • 24 Martie 2015 16:53
FOTBAL. Tricolorii au așteptări optimiste pentru meciul cu Suedia

Trei zile au mai rămas până la meciul Moldova – Suedia din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016.

Tricolorii sunt convinși că pot obține un rezultat pozitiv în fața scandinavilor, transmite IPN.

„Important e că toți jucătorii sunt apți pentru partida de vineri. L-am convocat și pe Viorel Frunză, care a înscris trei goluri în ultima etapă pentru Dacia”, a declarat la conferința de presă selecționerul Alexandru Curteian.

Defensiva Moldovei îl va avea de înfruntat pe unul dintre cei mai buni atacanți din lume, Zlatan Ibrahimovic. „Normal, noi înțelegem că este un jucător cu un nume mare. Înțelegem că o să fie foarte greu împotriva lui de jucat, dar o să facem totul să nu le fie prea ușor în meciul acesta”, a spus căpitanul naționalei Moldovei, Alexandru Epureanu.

Moldova vine după înfrângerea în partida cu Liechtenstein, scor 0-1. „O să arătăm că meciul cu Liechtenstein a fost doar un joc care trebuie uitat. Vom juca la victorie contra Suediei, dar ne mulțumim și cu o remiză”, a spus mijlocașul Alexandru Gațcan.

Partida Moldova - Suedia se va disputa vineri, pe stadionul Zimbru, cu începere de la ora 21:45. Naționala Moldovei este codașa grupei G, cu doar un punct, în timp ce Suedia ocupă locul doi, având cu cinci puncte mai multe.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău