Fotbal: TikTok, noul sponsor global al EURO 2020

  • 11 Februarie 2021 13:19
Fotbal: TikTok, noul sponsor global al EURO 2020

Uniunea europeană de fotbal a anunțat că platforma digitală TikTok va fi sponsor global al EURO 2020, competiție care va fi organizată în această vară în 12 țări de pe continent, printre care și România, informează agenția EFE, preluat de Agerpres.

Ca platformă oficială, "TikTok va oferi un loc în care fanii fotbalului își pot urmări creatorii preferați, pot împărtăși cel mai bun conținut fotbalistic de pe TikTok și își pot crea propriile momente speciale, captând reacții și sărbătoriri în jurul turneului", a precizat UEFA într-un comunicat.

Ambele entități vor lucra împreună pentru "lansarea unei serii de funcționalități, inclusiv efecte ale realității augmentate, Hashtag Challenges, videoclipuri live și sunete", În plus, UEFA va oferi platformei TikTok "acces la biblioteca sa imensă de conținut istoric, pentru a crea conținut nou, captivant și inovator", a explicat organul de conducere al fotbalului european.

La rândul său, UEFA EURO 2020 își va deschide contul oficial TikTok înainte de turneu, pentru a inspira și bucura milioane de fani ai fotbalului din întreaga lume cu conținut exclusiv din spatele camerelor, imagini actuale și de arhivă.

Această colaborare include drepturi de sponsorizare a emisiunilor, care vor oferi TikTok vizibilitate la programele live cu meciurile UEFA EURO 2020 pe toate canalele europene de televiziune.

Amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, EURO 2020 se va desfășura în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021. Arena Națională din București urmează să găzduiască partidele Austria - Macedonia de Nord (14 iunie), Ucraina - Macedonia de Nord (18 iunie), Ucraina - Austria (22 iunie), toate din Grupa C a competiției, precum și un meci din optimile de finală, pe 29 iunie.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău