Fotbal: Sunt norocos că am lucrat sub ''bagheta'' lui Guardiola, spune Messi

  • 27 Decembrie 2020 13:20
Fotbal: Sunt norocos că am lucrat sub ''bagheta'' lui Guardiola, spune Messi

Starul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) spune că a fost ''norocos'' pentru că a avut ocazia să lucreze sub ''bagheta'' antrenorului spaniol Pep Guardiola atunci când acesta a pregătit gruparea catalană, între 2008 și 2012, scrie Reuters, preluat de Agerpres.

''Acesta avea ceva special în modul de a antrena'', a punctat Messi, alimentând astfel speculațiile privind o eventuală plecare a sa la Manchester City, echipa actuală a tehnicianului spaniol.

Messi a fost un pilon central al echipei blaugrana cât timp Guardiola s-a aflat pe banca tehnică, câștigând 14 titluri majore, iar zvonurile continuă în ceea ce privește posibila sa plecare la ''cetățeni'', mai ales că antrenorul spaniol a semnat o nouă înțelegere cu fosta campioană din Premier League.

''Pep te face să vezi lucrurile într-un anumit fel: cum se pregătește pentru fiecare meci, atât defensiv cât și ofensiv...spune exact cum va decurge meciul, când trebuie să ataci pentru a câștiga. Am avut norocul să mă antrenez sub Guardiola și Luis Enrique, cei mai buni tehnicieni. Ei m-au ajutat să fiu în formă maximă atât din punct de vedere fizic cât și psihic, au de asemenea, o viziune tactică'', a menționat Messi.

Luna trecută, Guardiola spunea că nu știe care va fi situația lui Messi la FC Barcelona, dar ca fan al echipei catalane, el își dorește ca argentinianul să rămână pe Camp Nou până la finalul carierei.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău