Fotbal | Steaua Roșie, Slavia Praga, Olympiakos Pireu și Rangers, eliminate din Liga Campionilor

  • 11 August 2021 10:43
Fotbal | Steaua Roșie, Slavia Praga, Olympiakos Pireu și Rangers, eliminate din Liga Campionilor

Steaua Roșie Belgrad, Slavia Praga, Olympiakos Pireu și Glasgow Rangers se numără printre echipele care au fost eliminate, marți seara, din Liga Campionilor la fotbal, dar vor continua în play-off-ul Europa League, transmite Agerpres.

Steaua Roșie a fost învinsă neașteptat de Sheriff, cu 1-0, la Tiraspol, în manșa secundă a turului al treilea preliminar. Campioana Republicii Moldova s-a impus prin golul columbianului Danilo Arboleda, după 1-1 la Belgrad. Steaua Roșie o va înfrunta în play-off-ul Europa League pe CFR Cluj.

Fostul internațional sârb Dejan Stankovic a aliniat echipa: Milan Borjan - Milan Gajic, Aleksandar Dragovic, Milos Degenek, Milan Rodic - Sekou Junior Sanogo (Zeljko Gavric, 77), Mirko Ivanic - Slavoljub Srnic (Veljko Nikolic, 60), Filippo Falco (El Fardou Ben Nabouhane, 46), Aleksandar Katai (Nenad Krsticic, 64) - Lois Diony (Nikola Krstovic, 46)

Slavia Praga, cu internaționalul român Nicolae Stanciu integralist, a învins-o pe Ferencvaros cu 1-0, dar campioana Ungariei merge mai departe, după 2-0 la Budapesta.

Ludogoreț Razgrad a produs o mare surpriză, eliminând-o pe Olympiakos Pireu la loviturile de departajare, cu 4-1. Sotiriou, Santana, Verdon și Cicinho au transformat pentru campioana Bulgariei, în timp ce pentru greci a punctat doar Lala, iar Valbuena și Koka au ratat.

În prima manșă scorul a fost egal, 1-1, iar la Razgrad a fost 2-2 după 90 de minute și prelungiri. Oaspeții au marcat primii, prin francezul Yann Mvila (31), apoi Ludogoreț a întors scorul, grație autogolului lui Ruben Semedo (49) și golului înscris de Sotiriou (57 - penalty), dar Youssef El Arabi (68) a egalat și a trimis meciul în prelungiri. Olympiakos a rezistat deși a jucat în zece din min. 86, când Ousseynou Ba a primit al doilea cartonaș galben.

Internaționalul român Dorin Rotariu a intrat la gazde în min. 94, iar Claudiu Keșeru nu a făcut parte din lot.

Glasgow Rangers a produs o surpriză neplăcută, echipa lui Ianis Hagi fiind eliminată de Malmoe FF, care a câștigat ambele manșe cu 2-1. Columbianul Morelos a adus campioana Scoției în avantaj, la Glasgow, în min. 19, iar suedezii au rămas în zece chiar înainte de pauză, nigerianul Innocent Bonke primind al doilea cartonaș galben. În ciuda acestui fapt, oaspeții au reușit să marcheze de două ori prin croatul Antonio-Mirko Colak (53, 58), obținând calificarea. Hagi a fost introdus pe teren în min. 70.

Sparta Praga, cu portarul Florin Niță integralist, a fost eliminată de AS Monaco, victorioasă în ambele manșe, cu 2-0 la Praga și 3-1 în Principat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău