FOTBAL | Selecționata națională a R.Moldova a rămas fără antrenor. Alexandru Spiridon a fost demis

  • 20 Iulie 2019 07:52
FOTBAL | Selecționata națională a R.Moldova a rămas fără antrenor. Alexandru Spiridon a fost demis

Oricât de mult și-a dorit  să facă din „Lada” un „Ferrari”, tot nu i-a reușit. Și nu se știe dacă va mai avea ocazia. Selecționerul naționalei de fotbal a fost demis vineri.

Comitetul Executiv a hotărât că Spiridon trebuie să plece. Anunțul a fost făcut pe pagina FMF, transmite TV8. Tehnicianul a fost înștiințat din timp că va fi dat afară. N-a fost prezent la ședința federației.

„Am ascultat opinia și concluzia comitetului de antrenori care a stabilit calificativul naționalei nesatisfăcător și ca rezultat am convenit să reziliem contractul”, a explicat Leonid Oleinicenco, președinte FMF.

Tricolorii au obținut trei înfrângeri în cele patru meciuri din preliminariile Euro. Interimatul funcției va fi asigurat de directorul selecționatelor naționale Semion Altman. Ucraineanul are 73 de ani și de-a lungul carierei a antrenat mai multe cluburi din Ucraina, dar și pe Zimbru Chișinău cu care la finele secolului trecut a câștigat de două ori Divizia Națională.

Altman ar putea fi numit oficial dacă naționala va înregistra rezultate pozitive în următoarele meciuri.

„Vom vedea care vor fi rezultatele și în dependență de rezultate vom stabili activitatea lui de mai departe în calitate de antrenor principal la selecționată”, spune Leonid Oleinicenco.

Spiridon nu a răspuns la telefon pentru un comentariu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău