Fotbal | Real Madrid, fără jucători de bază, înaintea deplasării la Liverpool, din Liga Campionilor

  • 13 Aprilie 2021 15:34
Fotbal | Real Madrid, fără jucători de bază, înaintea deplasării la Liverpool, din Liga Campionilor

Real Madrid se va deplasa marți la Liverpool, pentru meciul retur programat o zi mai târziu în sferturile Ligii Campionilor, fără câțiva jucători de bază, și va avea o misiune dificilă pentru a-și apăra avantajul din prima manșă (3-1), transmite Xinhua.

Sergio Ramos, în recuperare din cauza unor probleme musculare, a fost testat pozitiv la COVID-19 și va intra de marți în izolare, în timp ce Raphael Varane se află în carantină de săptămâna trecută, când a fost de asemenea testat pozitiv. Fundașul dreapta Lucas Vazquez nu va mai juca în acest sezon, după accidentarea gravă suferită la genunchi în derby-ul cu Barcelona (2-1) de sâmbătă.

Dani Carvajal a reluat pregătirea după o lungă absență din cauza unei accidentări, dar Zinedine Zidane a decis să nu riște cu el pe Anfield, astfel că internaționalul spaniol va rămâne acasă la fel ca internaționalul belgian Eden Hazard, care se confruntă cu probleme musculare. Hazard a jucat doar 14 meciuri în acest sezon, din cauza repetatelor accidentări.

În absența lui Carvajal și Vazquez, flancul drept ar putea fi acoperit de Alvaro Odriozola, care a jucat ca rezervă în meciul cu Barcelona, dar din cauza minutelor puține din acest sezon, Zidane ar putea fi tentat să-i utilizeze pe Marcelo sau Fernand Mendy, ambii fundași stânga.

Nacho și Eder Militao vor asigura axul central al apărării, la fel ca în meciul cu Barcelona, iar ca rezervă a fost chemat Victor Chust de la echipa secundă.

Mijlocașul Fede Valverde, decisiv la primul gol al madrilenilor în Clasico, s-a recuperat după contuzia suferită și va face deplasarea alături de echipă în Anglia.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău