Fotbal: Real Madrid, cu lotul complet, începe testarea jucătorilor contra coronavirusului

  • 05 Mai 2020 09:44
Fotbal: Real Madrid, cu lotul complet, începe testarea jucătorilor contra coronavirusului

Echipa spaniolă de fotbal Real Madrid are la dispoziție lotul complet, inclusiv atacantul sârb Luka Jovic, care a revenit duminică noapte din Serbia, la baza sa Valdebebas, unde jucătorii vor fi supuși marți și miercuri testelor contra noului coronavirus, relatează EFE, preluat de Agerpres.

Centrul sportiv al madrilenilor, care a fost închis pe 12 martie după ce baschetbalistul american Trey Thompkins a fost testat pozitiv la coronavirus, este pregătit să-i găzduiască iar pe fotbaliști după o pauză de 54 de zile.

Jovic, care din motive personale s-a aflat în izolare în Serbia, a revenit la Madrid cu un avion privat și s-a alăturat coechipierilor, care, alături de corpul tehnic și personalul de la Valdebebas, vor fi testați contra noului coronavirus.

După efectuarea testelor și controlul medical, jucătorii vor afla dacă vor putea relua antrenamentele sau trebuie să intre în carantină în cazul în care sunt pozitivi la Covid-19. La Liga a detașat un inspector pentru fiecare club, care va gestiona informațiile privind testele realizate.

Real Madrid nu a stabilit data reluării antrenamentelor la Valdebebas, dar indiciile sugerează ziua de 11 mai, conform unui protocol cu autoritățile sanitare, care depinde însă de rezultatele testelor.

La Liga plănuiește reluarea sezonului în luna iunie, după ce a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus pe 12 martie. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău