Fotbal - Real Madrid: Casemiro s-a vindecat de coronavirus

  • 18 Noiembrie 2020 18:13
Fotbal - Real Madrid: Casemiro s-a vindecat de coronavirus

Casemiro, mijlocașul brazilian al lui Real Madrid, s-a vindecat de coronavirus și s-a putut antrena miercuri la baza de la Valdebebas, alături de alți fotbaliști ai campioanei Spaniei, printre care atacantul francez Karim Benzema, transmite EFE, preluat de Agerpres.

Casemiro fusese confirmat pozitiv pe 7 noiembrie, ceea ce l-a făcut să rateze cele două meciuri disputate de Selecao în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Benzema se accidentase la coapsă în ultimul meci de campionat, pierdut la scor pe terenul Valenciei (1-4). El ar putea fi apt pentru următoarea întâlnire din La Liga, sâmbătă, împotriva lui Villarreal.

Tehnicianul Zinedine Zidane nu va conta sâmbătă pe belgianul Eden Hazard, testat pozitiv în aceeași zi cu Casemiro, și brazilianul Eder Militao, și el infectat cu Covid-19. Alte absențe sunt uruguayanul Fede Valverde și spaniolul Alvaro Odriozola, care sunt accidentați.

Zidane nu știe dacă-l va putea folosi pe cel mai bun fundaș al său, Sergio Ramos, care a suferit o accidentare la bicepsul femural în finalul primei reprize a meciului de marți Spania - Germania (6-0) din Liga Națiunilor. Colegul obișnuit al lui Ramos în centrul apărării lui Real Madrid, este și el incert, după ce s-a accidentat la umăr în partida cu Suedia (4-2) din Liga Națiunilor.

Dacă Ramos și Varane vor fi indisponibili, Real va avea la dispoziție un singur fundaș central, Nacho Fernandez.

Jucătorii lui Real care nu au fost convocați la echipele lor reprezentative s-au antrenat normal. Lor li s-a alăturat Martin Odegaard, lăsat liber de naționala Norvegiei după ce un compatriot al său a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău