Fotbal | Rainer Koch, vicepreședintele Federației germane, reales în Comitetul Executiv al UEFA; Răzvan Burleanu, în Consiliul FIFA

  • 20 Aprilie 2021 17:24
Fotbal | Rainer Koch, vicepreședintele Federației germane, reales în Comitetul Executiv al UEFA; Răzvan Burleanu, în Consiliul FIFA

Vicepreședintele Federației germane de fotbal (DFB), Rainer Koch, a fost reales în Comitetul Executiv al UEFA cu ocazia Congresului organismului de conducere al acestui for, care are loc marți, scrie dpa.

Koch, în vârstă de 62 de ani, a primit voturile a 47 dintre cei 55 de delegați naționali și va avea încă un mandat de patru ani, el înlocuindu-l, din martie 2020, pe fostul președinte al DFB, Reinhard Grindel.

Zbigniew Boniek (Polonia), Aleksandr Diukov (Rusia), David Gill (Anglia), Gabriele Gravina (Italia), Karl-Erik Nilsson (Suedia), Just Spee (Olanda) și Servet Yardimci (Turcia) au fost realeși, singurul care nu a obținut voturile necesare fiind Mehdi Bayat (Belgia).

Totodată, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a fost unul dintre candidații la posturile rezervate UEFA în organismul forului mondial (FIFA). Mandatul lui Răzvan Burleanu, care se va întinde pe o perioadă de patru ani, a fost confirmat în ședința de marți, în cadrul celui de-al 45-lea Congres UEFA, desfășurat la Montreux, Elveția.

Ceilalți trei membri în Consiliul FIFA din partea UEFA, a căror candidatură a fost confirmată în ședința de marți, sunt Georgios Koumas (Cipru), Peter Peters (Germania) și Dejan Savicevic (Muntenegru).

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău