Fotbal pe timp de război. Cum se va desfășura campionatul din Ucraina

  • 19 Iulie 14:25
Fotbal pe timp de război. Cum se va desfășura campionatul din Ucraina

Campionatul Ucrainei de fotbal a fost întrerupt în luna februarie, după invazia armatei ruse. La mai bine de jumătate de an de la începutul conflictului militar, un nou campionat stă să înceapă în Ucraina, iar autoritățile din țara vecină și-au luat măsuri de precauție.

Războiul dintre Rusia și Ucraina a ajuns în ziua 138 și nu dă semne că se va încheia curând, astfel că toate activitățile din țara vecină vor fi efectuate în condiții stricte, scrie DigiSport.

Ministrul Sportului din Ucraina, Vadim Gudzeit, a anunțat că fotbalul ucrainean va reveni cel mai probabil la finalul lunii august. Deși s-a propus ca meciurile să se desfășoare în străinătate, se pare, totuși, că acestea vor avea loc în Ucraina, fără spectatori, cu acordul armatei.

Potrivit Sky Sports, la fiecare meci va fi prezentă Armata, iar fiecare stadion va fi echipat cu adăposturi antiaeriene. Astfel, în cazul în care în timpul desfășurării partidelor, va fi declanșat un raid aerian, jucătorii și staff-ul tehnic ale echipelor se vor adăposti în buncărul din incinta stadionului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,85
Ploaie ușoară
Umiditate:76 %
Vint:4,12 m/s
Wed
21
Thu
23
Fri
24
Sat
24
Sun
25
Arhivă Radio Chișinău