Fotbal | „Nu știu ce voi face”, a afirmat Zidane, după despărțirea de Real Madrid

  • 12 Iunie 2018 13:58
Fotbal | „Nu știu ce voi face”, a afirmat Zidane, după despărțirea de Real Madrid

Francezul Zinedine Zidane, care s-a despărțit de clubul Real Madrid, a declarat luni că nu știe ce va face în continuare în legătură cu viitorul carierei sale de antrenor, cu ocazia unui eveniment organizat la Saint-Denis, informează AFP.

"Sunt la odihnă, deocamdată, și nu știu ce voi face. Cel mai important lucru este decizia pe care am luat-o, iar apoi vom vedea", a precizat fostul antrenor al echipei Real Madrid, câștigătoarea ultimelor trei ediții ale Ligii Campionilor. În privința duratei vacanței sale, tehnicianul francez a precizat: "Nu știu".

La Saint-Denis, Zidane s-a întâlnit cu Laurent Blanc, Youri Djorkaeff, Fabien Barthez, Christian Karembeu, Robert Pires și alți câțiva foști coechipieri din naționala Franței 98, reuniți cu prilejul unui meci demonstrativ între campionii mondiali 1998 și o selecționată formată din jucători internaționali, pentru a marca 20 de ani de la câștigarea titlului.

Zinedine Zidane, în vârstă de 45 de ani, care a reușit o dublă în finala Cupei Mondiale din 1998 cu Brazilia (3-0), și-a anunțat pe 31 mai plecarea surprinzătoare de la cârma echipei Real Madrid.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău