Fotbal | Nu merit Balonul de Aur în acest an, afirmă Eden Hazard

  • 16 Noiembrie 2018 12:30
Fotbal | Nu merit Balonul de Aur în acest an, afirmă Eden Hazard

Eden Hazard, căpitanul reprezentativei Belgiei, unul dintre cei 30 de jucători nominalizați pentru trofeul Balonul de Aur în 2018, recunoaște că 'nu merită' să câștige anul acesta prestigiosul trofeul atribuit celui mai bun fotbalist al planetei, informează presa belgiană.

„Chiar dacă am am avut un an foarte bun, trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, nu merit Balonul de Aur. Sunt jucători care au fost mai buni decât mine. Dacă voi obține într-o zi acest trofeu, cu atât mai bine, însă și dacă nu se va întâmpla asta, nu va fi o problemă”, a declarat Hazard la finalul meciului Belgia - Islanda (2-0), disputat joi seara la Bruxelles, în cadrul Ligii Națiunilor.

Întrebat care este favoritul său în cursa pentru Balonul de Aur, starul belgian a răspuns: Aș fi spus Luka Modric, însă el a jucat mai puțin bine de la începutul lunii august. Dacă ținem cont de debutul acestui sezon, aș spune Kylian Mbappe”.

Revista France Football va anunța câștigătorul din acest an al Balonului de Aur în cadrul unei gale care va avea loc pe 3 decembrie.

Sursa: AGERPRES 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău