FOTBAL | Mircea Lucescu spune că avea să plece de la conducerea selecționatei Turciei dacă nimerea în aceeași grupă cu România

  • 02 Decembrie 2018 15:53
FOTBAL | Mircea Lucescu spune că avea să plece de la conducerea selecționatei Turciei dacă nimerea în aceeași grupă cu România

Selecționerul Turciei, Mircea Lucescu, a fost la un pas să își dea demisia de pe banca Semilunei. Antrenorul a precizat după tragerile la sorți că dacă Turcia ar fi căzut în aceeași grupă cu România, ar fi renunțat la postul său.

”România are o grupă grea. Cu Spania însă a avut mereu meciuri bune, meciuri echilibrate, eu zic că e favorită acolo. Sunt fericit că nu am căzut cu România. I-am zis lui Răzvan:

"Dacă cădeam cu România îmi dădeam demisia, nu puteam să fac asta".

Mă țineam de cuvânt!”, a declarat Mircea Lucescu, citat de MEDIAFAX.

„Îmi amintesc meciul pe care l-am jucat contra lui Răzvan, mi-a fost imposibil de greu", a spus el, la finalul tragerilor la sorți.

Turcia face parte din grupa H, unde se va întâlnie cu Franta, Islanda, Albania, Moldova și Andorra.

"Aștept ca jucătorii mei să fie titulari la echipele de club, pentru că doar așa vor putea face față ritmului competiției ", a mai spus Lucescu Senior, care a avut și un mesaj pentru selecționerul României, Cosmin Contra:

"Îi doresc să califice echipa. Voi fi alături de el cu tot, tot ce îi pot da eu".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
17,18
Cer fragmentat
Umiditate:52 %
Vint:4,63 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău