Fotbal | Messi și Neymar nu au fost incluși în lotul lui PSG pentru meciul cu Strasbourg

  • 14 August 2021 19:10
Fotbal | Messi și Neymar nu au fost incluși în lotul lui PSG pentru meciul cu Strasbourg

Lionel Messi nu va debuta sâmbătă în tricoul lui Paris Saint-Germain, în meciul cu Strasbourg din a doua etapă a ligii franceze de fotbal Ligue 1, nefiind inclus în lotul de 22 jucători convocați de antrenorul Mauricio Pochettino, transmite DPA.

Starul argentinian, a cărui transfer la PSG a fost oficializat marți, nu a mai jucat după finala Copei America, din 10 iulie, în care Argentina a învins Brazilia, iar la Paris a avut doar două antrenamente alături de noii săi colegi.

Pochettino a sugerat în ajunul meciului cu Strasbourg că nu își va asuma niciun risc în ce privește pregătirea lui Messi, iar apoi s-a confirmat că sextuplul câștigător al Balonului de Aur nu va juca în această sâmbătă pe Parc des Princes.

Neymar nu a fost nici el inclus în lot pentru partida cu Strasbourg, nefiind încă pus la punct cu pregătirea fizică după participarea la Copa America, în timp ce Gianluigi Donnarumma, Leandro Paredes și Angel Di Maria se află în aceeași situație.

PSG a anunțat vineri că Sergio Ramos, transferat ca jucător liber de la Real Madrid în iulie, a devenit indisponibil până după mijlocul lunii septembrie din cauza unei accidentări la gambă.

În schimb, pe teren va intra Kylian Mbappe, care va marca al 150-lea său meci în Ligue 1 la PSG și Monaco.

În prima etapă, PSG s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Troyes.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău