Fotbal: Messi, Ronaldo, De Jong și De Ligt, în echipa ideală a anului 2019 aleasă de suporteri (UEFA)

  • 15 Ianuarie 2020 20:00
Fotbal: Messi, Ronaldo, De Jong și De Ligt, în echipa ideală a anului 2019 aleasă de suporteri (UEFA)

Lionel Messi, Frenkie De Jong, Cristiano Ronaldo și Matthijs De Ligt au fost aleși de suporteri să facă parte din echipa ideală a anului prin intermediul unei anchete online organizată de UEFA, relatează EFE, preluat de Agerpres.

După mai mult de o lună și exprimarea a peste două milioane de voturi, din echipa ideală a anului fac parte cinci jucători de la FC Liverpool, campioana Europei, alături de vedete ca Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, dar și de doi jucători de la revelația ediției trecute a Ligii Campionilor, Ajax Amsterdam - De Jong și De Ligt, ambii transferați în vară la alte echipe.

Premier League, cu 7 jucători, este campionatul cel mai bine reprezentat în această echipă ideală. Cristiano Rolando a ajuns la un record de includeri (14), în timp ce Leo Messi a bifat a 11-a prezență în cele 15 sezoane jucate în Liga Campionilor.

Iată echipa ideală a anului 2019 în viziunea suporterilor: Alisson Becker (FC Liverpool) - Trent Alexander-Arnold (FC Liverpool), Matthijs de Ligt (Ajax/Juventus), Virgil van Dijk (FC Liverpool), Andrew Robertson (FC Liverpool) - Frenkie de Jong (Ajax/Barcelona), Kevin de Bruyne (Manchester City), Lionel Messi (Barcelona) - Cristiano Ronaldo (Juventus), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Sadio Mane (FC Liverpool). 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău