Fotbal: Maradona va fi externat miercuri, spune avocatul său

  • 11 Noiembrie 2020 17:48
Fotbal: Maradona va fi externat miercuri, spune avocatul său

Diego Armando Maradona va fi externat în cursul zilei de miercuri și transferat la o clinică de recuperare unde va fi tratat pentru dependența de alcool, a declarat avocatul acestuia, Matias Morla, potrivit Reuters, preluat de Agerpres.

''Diego este bine, va părăsi astăzi spitalul și va merge la o clinică unde va urma un tratament contra dependenței de alcool. Starea lui e bună, e un om puternic'', a spus Morla.

El a adăugat că doar câțiva prieteni apropiați vor avea acces la clinica unde Maradona va urma recuperarea.

Diego Maradona, antrenorul echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, a fost operat cu succes pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural (cheag de sânge), la cinci zile după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 60 de ani.

Fostul jucător al echipelor Boca Juniors, FC Barcelona și Napoli a suferit de simptome de abstinență după intervenția chirurgicală, cauzate de dependența sa de alcool.

Fostul campion mondial a fost internat de mai multe ori în spital în ultimii ani, în principal din cauza stilului de viață extravagant pe care l-a dus. În ianuarie 2019, Maradona a ajuns la spital cu sângerări stomacale. El s-a simțit rău și la Cupa Mondială din 2018, în Rusia, când a fost filmat leșinat în loja sa la meciul Argentina - Nigeria. În 2004, Maradona a fost internat cu probleme cardiace și respiratorii serioase, din cauza consumului de cocaină. Ulterior a urmat o cură de dezintoxicare în Cuba și Argentina, înaintea operației de la stomac din 2005, care l-a ajutat să piardă din greutate. În 2007, s-a internat într-o clinică din Argentina pentru a depăși problemele cu alcoolul. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora exactă * Știri
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău