Fotbal | Manchester United neagă zvonurile conform cărora Jose Mourinho va fi demis după meciul cu Newcastle

  • 06 Octombrie 2018 14:14
Fotbal | Manchester United neagă zvonurile conform cărora Jose Mourinho va fi demis după meciul cu Newcastle

Antrenorul celor de la Manchester United, Jose Mourinho, ar fi făcut, potrivit presei engleze, o pledoarie de tipul "sprijiniți-mă sau concediați-mă" în fața conducătorilor clubului, în speranța de a obține suportul public al acestora înaintea partidei de sâmbătă cu Newcastle de pe Old Trafford.

Lusitanul a fost în centrul atenției în Premier League, după ce a avut un conflict mai lung cu mijlocașul Paul Pogba în acest sezon. Ultima decizie a acestuia a fost să-i interzică francezului să mai discute cu presa.

Manchester United nu a câștigat niciun meci de pe data de 19 septembrie, când învingea formația Young Boys Berna în grupele Champions League. Ultima victorie pe teren propriu a diavolilor roșii datează din 10 august, când United s-a impus cu 2-1 în fața lui Leicester, în prima etapă a sezonului de Premier League.

Toate aceste lucruri au dus la zvonuri conform cărora Mourinho va fi demis de conducerea clubului după partida de sâmbătă, disputată împotriva lui Newcastle United, indiferent de rezultatul acesteia. Aceste zvonuri au fost negate de club, care le-a catalogat drept "absurdități".

În ciuda acestui lucru, Mourinho i-a cerut lui Ed Woodward, vicepreședintele executiv al clubului, să îi ofere sprijinul în mod public înaintea meciului de sâmbătă, potrivit ESPN.

Potrivit Sports Illustrated, antrenorul în vârstă de 55 de ani a pus presiune pe Woodward și pe patronii clubului (n.r. familia Glazer) pentru a obține puțină liniște sufletească în legătură cu locul său de muncă. Aceștia nu par să dorească să se despartă de portughez prea curând, în lipsa unui înlocuitor de încredere, notează HotNews.ro

 

Manchester United se află într-o situație dificilă și are nevoie disperată de cele trei puncte puse în joc sâmbătă. Dacă diavolii nu înving și jocul rezultatelor nu îi ajută, aceștia pot termina etapa a opta pe locul 14.
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău