Fotbal: Lionel Messi, desemnat cel mai bun sportiv al ultimului deceniu în Argentina

  • 11 Martie 2021 10:38
Fotbal: Lionel Messi, desemnat cel mai bun sportiv al ultimului deceniu în Argentina

Lionel Messi, căpitanul selecționatei de fotbal a Argentinei și al echipei spaniole FC Barcelona, s-a declarat "mândru și fericit" după ce a fost ales cel mai bun sportiv al deceniului (2010-2019) în țara sa, miercuri, cu ocazia ceremoniei de acordare a Premiilor Konex, care recompensează personalitățile argentiniene ce s-au făcut remarcate în diverse domenii de activitate, informează agenția EFE, preluat de Agerpres.

Starul mondial al fotbalului a transmis un mesaj video de mulțumire cu ocazia primirii premiu "Konex de Brillante", atribuit anterior regretatului fotbalist argentinian Diego Armando Maradona (1990), jucătoarei de tenis Gabriela Sabatini (2000) și baschetbalistului Emanuel Ginobili (2010).

"Vreau să mulțumesc Fundației Konex și întregului juriu pentru că mi-au acordat acest premiu, această recunoaștere importantă. Mă umple de mândrie și fericire să pot primi acest premiu important, cu atât mai mult venind din Argentina. Profit de această ocazie pentru a-i felicita pe toți sportivi premiați și a le trimite o mare îmbrățișare", a spus Messi în videoclipul transmis în timpul ceremoniei de la Buenos Aires.

În afara lui Messi, au mai fost recompensați cu această ocazie alți 22 de sportivi argentinieni, cărora le-a fost acordat premiul "Konex de Platino", printre aceștia numărându-se tenismanul Juan Martin Del Potro, boxerul Sergio "Maravilla" Martinez, antrenorul de fotbal Marcelo Gallardo și judoka Paula Pareto.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău