Fotbal: ''L-am fi putut ajuta mai mult pe Maradona'', spune Juergen Klopp

  • 27 Noiembrie 2020 18:22
Fotbal: ''L-am fi putut ajuta mai mult pe Maradona'', spune Juergen Klopp

"L-am fi putut ajuta mai mult pe Diego Maradona", a declarat vineri antrenorul echipei Liverpool, Juergen Klopp, la două zile după moartea legendarului fotbalist argentinian, transmite AFP, preluat de Agerpres.

Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, după o luptă îndelungată cu alcoolismul și dependența de droguri. Decesul celui care a fost socotit unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile a fost urmat de un val de emoție și de numeroase omagii.

"Viața lui arată cât de plăcut poate fi totul când ești un fotbalist de clasă mondială și cât de greu poate fi în același timp", a spus Klopp. "A fost un personaj foarte impresionant. L-am întâlnit o dată și, pentru un jucător de nivel meu, a fost ca și cum l-aș fi întâlnit pe Papă. Sincer să fiu, a fost ceva cu adevărat deosebit", și-a amintit el.

"Va lipsi fotbalului, mie îmi va lipsi. Iar când vedem reacțiile din lumea întreagă, îmi spun că dacă ne-am fi arătat dragostea pentru el fără să ne dorim să facem un selfie, doar arătându-i pur și simplu respectul pe care-l merita cât timp trăia, cred că l-am fi putut ajuta", a adăugat tehnicianul german.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău