Fotbal: Jucătorii lui PSG au reluat antrenamentul colectiv, în frunte cu Neymar

  • 25 Iunie 2020 18:30
Fotbal: Jucătorii lui PSG au reluat antrenamentul colectiv, în frunte cu Neymar

Fotbaliștii lui PSG, în frunte cu Neymar, au reluat joi antrenamentul colectiv după o întrerupere de trei luni și jumătate, o ultimă etapă înaintea ultimelor lor meciuri în acest sezon, în Franța și Europa, informează AFP, preluat de Agerpres.

"Din nou pe teren!", a scris campioana Franței pe contul său de Twitter, postând un video cu Neymar pășind pe iarba centrului de antrenament de la Saint-Germain-en-Laye, aproape de capitală.

Parizienii eu efectuat examene medicale și fizice de luni până miercuri. Primul antrenament colectiv, cu mingea, are loc în grupuri restrânse.

Formația antrenată de Thomas Tuchel se pregătește pentru o vară încărcată, cu două finale la sfârșitul lui iulie (Cupa Ligii și Cupa Franței) și un sfert de finală în Liga Campionilor la mijlocul lui august, la Lisabona.

La rândul său, echipa feminină a lui PSG mai are de disputat semifinala din Cupa Franței cu Bordeaux și un sfert de finală în Liga Campionilor împotriva lui Arsenal, pe 21 sau 22 august. După o vizită medicală și teste fizice efectuate joi, jucătoarele sunt așteptate luni la antrenament. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
2,74
Cer fragmentat
Umiditate:98 %
Vint:2,57 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău