Fotbal: Italia - Președintele clubului Brescia, pozitiv la Covid-19

  • 19 Aprilie 2020 17:30
Fotbal: Italia - Președintele clubului Brescia, pozitiv la Covid-19

Președintele clubului italian de fotbal Brescia, Massimo Cellino, a anunțat că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, informează presa italiană, scrie Agerpres.

"După două săptămâni de carantină la Cagliari, am mers la spital pentru a-mi face un test de depistare. Fiica mea a avut virusul, nu însă și fiul meu. Iar eu îl am în prezent", a declarat Cellino pentru cotidianul La Repubblica.

"În privința simptomelor, am stare de oboseală excesivă și puternice dureri osoase", a mai spus conducătorul echipei aflate pe ultimul loc în Serie A.

La începutul acestei luni, Massimo Cellino a amenințat că își va retrage echipa din Serie A dacă Federația italiană de fotbal (FIGC) va ordona reluarea meciurilor în lunile următoare.

"Nu se pot relua competițiile, din multe motive. Sunt două puncte în special: respectarea sănătății și salvarea sistemului fotbalului. Pe lângă pierderea acestui sezon, îl punem totodată în pericol și pe următorul, care va fi esențial", a declarat Cellino pentru Gazzetta dello Sport.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău