Fotbal/Coronavirus: Va fi greu să nu celebrăm golurile marcate în timpul meciurilor, spun jucători din Premier League

  • 15 Ianuarie 2021 16:36
Fotbal/Coronavirus: Va fi greu să nu celebrăm golurile marcate în timpul meciurilor, spun jucători din Premier League

Jucători din Premier League spun că va fi extrem de dificil să se abțină de la celebrarea golurilor marcate, în timpul meciurilor din campionat, în contextul în care organizatorii competiției interne au afirmat că ar trebui evitate îmbrățișările colective după o creștere a numărului cazurilor de Covid-19, scrie BBC, preluat de Agerpres.

Conform sursei, Premier League a menționat că nu ar trebui să mai existe ''contacte inutile'' între jucători.

''Va fi greu să ne gândim: mai bine nu sărbătorim din cauza Covid-19. Nu ne va veni acest lucru în minte după ce marcăm un gol'', a spus un jucător al unei echipe din Premier League al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Directorul executiv al Premier League, Richard Masters, a scris recent cluburilor pentru a "sublinia importanța aderării" la protocoalele Covid-19 revizuite, reamintindu-le că ''trebuie evitate strângerile de mână și îmbrățișările''.

''Nu știu, ideea este că fotbalul continuă, poate atunci oamenii s-ar putea gândi că nu ar mai trebui să continue. Oricum jucătorii împart același vestiar, aceleași dușuri, călătoresc împreună, stau împreună în avion sau autocar (...)'', a afirmat fotbalistul respectiv.

Sursa:Agerpres
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău