Fotbal/Coronavirus: Harry Kane, atacantul lui Tottenham, a fost plasat în carantină la întoarcerea din vacanță

  • 21 August 2020 17:24
Fotbal/Coronavirus: Harry Kane, atacantul lui Tottenham, a fost plasat în carantină la întoarcerea din vacanță

Harry Kane, atacantul lui Tottenham Hotspur și al naționalei Angliei, a fost plasat în carantină la întoarcerea din vacanță, datorită regulilor anti-Covid în vigoare în Regatul Unit, scrie France Football.

Kane nu a fost prezent la reluarea antrenamentelor de către echipa sa, la sfârșitul săptămânii trecute, iar acum se află aproape de finalul perioadei de izolare. La fel ca alți turiști britanici plecați în Bahamas, un arhipelag din Caraibe, jucătorul de 27 de ani a fost surprins de modificarea regulilor sanitare, survenită în timpul sejurului său.

În momentul plecării lui Kane, la sfârșitul lui iulie, Bahamas nu era pe lista destinațiilor care cereau plasarea în carantină a călătorilor la revenirea în Marea Britanie. Măsura a devenit însă obligatorie pe 8 august, din cauza recrudescenței epidemiei de coronavirus. Astfel, atacantul a fost nevoit să rămână în izolare în locuința sa, cu soția și cu cei doi copii.

Această situație nu-l va împiedica să fie convocat pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Islanda și Danemarca, de pe 5, respectiv 8 septembrie. Selecționerul Gareth Southgate urmează să anunțe săptămâna viitoare lotul pentru aceste partide.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău