Fotbal - CM 2018 | Suporterii iranieni, înarmați cu vuvuzele, i-au perturbat somnul lui Cristiano Ronaldo

  • 25 Iunie 2018 15:11
Fotbal - CM 2018 | Suporterii iranieni, înarmați cu vuvuzele, i-au perturbat somnul lui Cristiano Ronaldo

Un grup de suporteri iranieni, înarmați cu vuvuzele, a perturbat somnul selecționatei Portugaliei, înaintea meciului cu reprezentativa Iranului de la Cupa Mondială de fotbal 2018, obligându-l pe starul Cristiano Ronaldo să le ceară să nu mai facă gălăgie, anunță presa lusitană, citată de AFP.

Într-o înregistrare video făcut de un amator și reluată de site-ul televiziunii portugheze SIC, se poate vedea silueta căpitanului naționalei portugheze gesticulând de la fereastra hotelului din Saransk în direcția suporterilor iranieni și semnalându-le că vrea să doarmă.

Conform postului Radio Renascenca, intervenția atacantului nu a avut un efect de durată, pentru că zgomotul a revenit câteva minute mai târziu, obligându-i pe reprezentanții Federației portugheze de fotbal să solicite întărirea dispozitivului polițienesc din jurul hotelului, care a restabilit calmul în jurul orei locale 0,30.

Chestionată de AFP, Federația portugheză nu a dorit să comenteze incidentul, însă un apropiat al naționalei lusitane a afirmat că "imaginile vorbesc de la sine".

Într-o altă înregistrare video difuzată de SIC, poate fi văzut un grup de suporteri cântând pe străzile din fața hotelului Seleccao.

Portugalia și Iranul se vor înfrunta luni seara, de la ora 21,00 (ora României), în ultima etapă din Grupa B. Cristiano Ronaldo și colegii săi au nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a obține calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău