Fotbal - CM 2018 | Joseph Blatter va sosi în Rusia săptămâna viitoare

  • 15 Iunie 2018 15:13
Fotbal - CM 2018 | Joseph Blatter va sosi în Rusia săptămâna viitoare

Fostul conducător al FIFA, Joseph Blatter, se va deplasa săptămâna viitoare în Rusia, la invitația președintelui Vladimir Putin, pentru a asista la meciurile turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, informează agenția DPA.

Un purtător de cuvânt al lui Blatter a precizat că elvețianul, în vârstă de 82 ani, intenționează să zboare către Moscova în cursul zilei de marți, 19 iunie.

Nu se știe deocamdată la care partidă sau partide urmează să fie prezent Blatter, însă este posibil ca el să asiste la jocul dintre Portugalia și Maroc, care va avea loc miercuri pe stadionul Lujniki din Moscova.

Joseph Blatter a felicitat țara gazdă pentru victoria cu 5-0 înregistrată în fața Arabiei Saudite, joi seara, în deschiderea Mondialului 2018. "Felicitări și complimente pentru startul la Cupa Mondială FIFA. Impresionantă victorie: 5-0! Rusia va fi o gazdă perfectă și va primi respectul internațional binemeritat", a scris fostul lider al FIFA pe contul său de Twitter.

Elvețianul, care a fost suspendat din toate activitățile legate de fotbal pentru o perioadă de șase ani, a decis să nu ia parte la ceremonia de deschidere a CM 2018, pentru a evita o posibilă întâlnire stânjenitoare cu succesorul său, Gianni Infantino.

Actuala sa suspendare nu îl împiedică să asiste la meciurile de fotbal, conform regulamentului FIFA.

Blatter a renunțat la funcția de președinte al FIFA în 2015, după imensul scandal de corupție care a zguduit din temelii forul fotbalistic internațional arestarea mai multor înalți oficiali.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău