Fostul șef IGP, reținut acum o săptămână la Aeroportul Chișinău, este cercetat în libertate

  • 13 Noiembrie 2019 10:15
Fostul șef IGP, reținut acum o săptămână la Aeroportul Chișinău, este cercetat în libertate

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, care fost reținut acum o săptămână pe Aeroportul Internațională Chișinău, este cercetat în stare de libertate.

Solicitat de IPN, procurorul municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefrați, a declarat că Ion Bodrug este cercetat în stare de libertate având obligațiunea de a se prezenta la organul de urmărire penală. Potrivit lui, fostul șef IGP colaborează cu ancheta, nu se eschivează și se prezintă la necesitate. În aceste condiții nu au fost motive pentru a solicita în instanță o altă măsură preventivă în privința lui Ion Bodrug.

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, a fost reținut pe 6 noiembrie, pe Aeroportul Internațional Chișinău, acesta fiind dat în 2017 în căutare internațională. El este bănuit într-un dosar pe contrabandă cu arme de foc.

Ion Bodrug, colonel de poliție, a fost numit șef al Inspectoratului General al Poliției în martie 2013, iar până atunci, a fost viceministru al afacerilor interne. Despre plecarea de la IGP, Ion Bodrug a anunțat în martie în 2015, menționând că pleacă în sectorul privat.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
9,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău