Fostul președinte al R. Moldova, liderul PCRM Vladimir Voronin, critică actuala guvernare, declarând că deciziile importante în stat sunt luate „de partide mafiote”

  • 14 Decembrie 2019 14:00
Fostul președinte al R. Moldova, liderul PCRM Vladimir Voronin, critică actuala guvernare, declarând că deciziile importante în stat sunt luate „de partide mafiote”

Fostul președinte al R. Moldova, liderul PCRM Vladimir Voronin, critică actuala guvernare, declarând că deciziile importante în stat sunt luate „de partide mafiote”.

 Lipsa Partidului Comuniștilor de la guvernare duce la distrugerea statului. Procesele dezastruoase care au început după 2009 sunt continuate de actuala guvernare, care este concentrată în mâinile lui Igor Dodon. Declarația a fost făcută de președintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul ședinței Comitetului Central al PCRM, desfășurată sâmbătă, 14 decembrie, transmite IPN.

Potrivit liderului comunist, deciziile importante în stat sunt luate „de partide mafiote”, iar ultimele alegeri au arătat că cei care au obținut funcții de conducere de la PSRM au făcut-o cu scopul de a-și promova interesele proprii.

Vladimir Voronin consideră că „cerințele scăzute ale alegătorilor față de politicieni se reflectă acum în Parlament”. „Nu a fost un organ mai incompetent decât acum. Nu au nici un fel de rezultate, primele trei luni în general nu au lucrat”, a comentat fostul președinte al R. Moldova.  

Vladimir Voronin i-a îndemnat pe membrii PCRM să fie activi în teritorii și să organizeze proteste atunci când e cazul, denunțând faptul că salariile și pensiile sunt mici, iar situația în instituțiile de educație și de sănătate este proastă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
10,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:6,17 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău