Fostul deputat român Cristian Rizea a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Bălți

  • 18 Octombrie 2021 18:35
Fostul deputat român Cristian Rizea a depus actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Bălți

Fostul deputat român, Cristian Rizea, a depus luni, 18 octombrie, actele la consiliul electoral de circumscripție Bălți pentru a fi înregistrat în calitate de candidat al Partidului NOI la funcția de primar al municipiului la alegerile noi din 21 noiembrie 2021.

Deocamdată, au fost oficial înregistrați trei candidați la funcția de primar la Bălți: Boris Marcoci de la PAS, Maxim Burduja din partea PUN și Ion Straciuc de la PACE. Au mai depus actele pentru înregistrare în cursa electorală viceprimarul de Bălți Nicolai Grigorișin care și-a propus să candideze independent și socialistul Alexandr Nesterovschi.

Ex-deputata Arina Spătaru și antreprenorii Nicolae Chirilciuc și Alexandru Litvinenco au anunțat că vor să candideze fără afiliere politică. Pentru a fi înregistrați, aceștia trebuie să prezinte în susținerea lor peste cinci mii de semnături.

Termenul de depunere a actelor expiră vineri, 22 octombrie.

Alegeri noi la Bălți au loc după ce fostul primar Renato Usatîi și-a dat demisia, partidul său înregistrând un scor slab la alegerile anticipate din 11 iulie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău