Fostul deputat Artur Reșetnicov a scăpat de Penitenciarul nr. 13, fiind internat în spital

  • 14 Aprilie 2022 13:18
Fostul deputat Artur Reșetnicov a scăpat de Penitenciarul nr. 13, fiind internat în spital

Fostul deputat Artur Reșetnicov, cercetat pentru îmbogățire ilicită, nu a putut fi transferat în Penitenciarul nr. 13, după ce Curtea de Apel Chișinău a eliberat, miercuri, mandat de arestare pe numele lui. Reșetnicov a rămas internat în secția de chirurgie facială a Spitalului de Urgență, cu o traumă la ochi, scrie Anticoruptie.md.

Potrivit sursei citate, după ce Curtea de Apel Chișinău a pronunțat decizia, procurorul anticorupție Petru Iarmaliuc a mers la spital, însoțit de doi ofițeri CNA, pentru a-l reține pe Reșetnicov. În salonul de spital în care este internat fostul deputat se afla soția sa și avocatul Vladimir Moșneaga. Aceștia i-au spus omului legii că Reșetnicov nu poate fi luat din spital fără acordul medicului.

Pentru că era oră târzie și lipseau atât medicul curant, cât și șeful Secției chirurgie facială, procurorul a luat legătura cu un medic din administrația spitalului. Acesta i-a spus omului legii că Reșetnicov nu poate fi externat până nu va fi tratat. Astfel, fostul deputat a rămas în spital, iar la ușă a fost instalată paza.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16

Ultimele știri

Arhivă Radio Chișinău