Forumul mass-media din Republica Moldova, la a opta ediție

  • 04 Decembrie 2023 08:56
Forumul mass-media din Republica Moldova, la a opta ediție

În perioada 4-5 decembrie 2023, la Chișinău are loc a opta ediție a Forumului Mass-Media din Republica Moldova, anunță Consiliul de Presă. La deschiderea acestei ediții vor participa, printre alți oficiali, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, șeful Delegației UE în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, mai menționează organizatorii.

La ediția a opta a Forumului Mass-Media din Republica Moldova (4-5 decembrie 2023) vor avea loc trei ateliere pe subiecte actuale ce îi vizează și preocupă pe colaboratorii mass-media. Atelierele vor fi ținute de experți din Lituania, România și Germania.

Forumul Mass-Media din Republica Moldova este organizat anual de Consiliul de Presă, în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Asociația Presei Electronice (APEL).

Forumul Mass-Media 2023 se desfășoară cu suportul Fundației Friedrich Naumann  pentru Europa de Sud-Est (Germania), a Fundației Soros Moldova și a DW Akademie.

Programul forumului poate fi consultat aici.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău