Forumul Investițional Chișinău a fost amânat

  • 23 August 2021 11:53
Forumul Investițional Chișinău a fost amânat

Majoritatea paturilor de terapie intensivă din cadrul Centrului COVID-19 de la CIE Moldexpo din Chișinău sunt ocupate, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, primarul Ion Ceban a declarat astăzi, în ședința operativă on-line a serviciilor municipalității că situația pandemică devine alarmantă, „statistica în acest domeniu fiind puțin îmbucurătoare”. “A crescut numărul de îmbolnăviri de coronavirus în forme grave, 21 de paturi de terapie intensivă, din cele 24 activate la Centrul COVID-19 de la Moldexpo, sunt ocupate. Pacienții cu forme grave de coronavirus sunt din provincie și nu sunt vaccinați”, a menționat sursa citată.

În același timp, edilul a anunțat că în condițiile agravării stării de sănătate publică, a decis amânarea pentru luna februarie 2022 a desfășurării Forumului Investițional Chișinău, preconizat de către primărie pentru perioada 14-15 octombrie curent.

De asemenea, edilul a lăsat să se înțeleagă că în condiții de pandemie Zilele municipiului Chișinău nu vor fi sărbătorite la turații maxime.

Anterior, viceprimarul Olga Ursu a declarat că la Forumul Investițional Chișinău va fi prezentată strategia de dezvoltare a municipiului 2030 și harta investițională a acestuia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău