Forțele Armate Ucrainene au lansat patru atacuri asupra zonelor cu o acumulare mare de forțe ruse în sudul țării

  • 15 Iulie 2022 12:28
Forțele Armate Ucrainene au lansat patru atacuri asupra zonelor cu o acumulare mare de forțe ruse în sudul țării

Forțele Armate ale Ucrainei au lansat patru atacuri asupra zonelor cu o acumulare semnificativă de forțe militare ruse și de tehnică și echipamente ale militarilor Federației Ruse, inamicul a suferit pierderi.

Aviația Forțelor Armate ale Ucrainei a lansat aceste atacuri pe linia frontului din sudul Ucrainei, unde existau acumulări importante de forță militare și tehnică din Rusia. Peste o duzină de militari ruși au fost uciși, în urma atacurilor, relatează RBC-Ucraina, citând o postare de pe Facebook a unui comunicat al Comandamentului Operațional Sud al Ucrainei. Forțele Armate ale Ucrainei au lansat atacuri asupra invadatorilor ruși în Pravdine, Lozova și Blahodatne, Limanski. "Au fost confirmate pierderi ale inamicului, în jur de peste 18 militari ruși au murit, au fost distruse obuziere autopropulsate Gvozdika, șase unități de vehicule blindate și auto, precum și muniție de câmp. Restul rezultatelor sunt în curs de a fi stabilite și confirmate", se mai precizează în comunicat.

Amintim că invadatorii ruși au intensificat activitatea aviației militare ruse în sudul Ucrainei. În mod special, inamicul a atacat forțele armate terestre ale Ucrainei în apropiere de Herson și de Insula Șerpilor.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
22,18
Câțiva nori
Umiditate:35 %
Vint:1,54 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău