Forțele Armate ale Ucrainei au bombardat un aerodrom din regiunea Herson folosit de ruși / VIDEO

  • 20 Noiembrie 2023 14:15
Forțele Armate ale Ucrainei au bombardat un aerodrom din regiunea Herson folosit de ruși / VIDEO

Forțele Armate ale Ucrainei au efectuat un atac asupra unei facilitați militare aflate pe malul stâng al regiunii Herson. Înregistrarea video a atacului a fost publicată de canalul Telegram ''Flying Skull''. Clădirea era situată în incinta aerodrom din apropierea satului Tarasivka, scrie defenseromania.ro.

Lovitură asupra bazei rusești de pe teritoriul temporar ocupat al regiunii Herson a fost coordonată de o dronă de recunoaștere ucraineană. Camera dronei a surprins momentul atacului.

Forțele Armate Ucrainene au lovit aerodromul din satul Tarasivka din regiunea Kherson. În urma atacului, rușii au suferit pierderi, în special 2 avioane au fost avariate, potrivit publicației ASTRA.

,,Explozia puternică poate indica utilizarea unei bombe ghidate de aviație JDAM. Această bază se află la peste 30 km de linia de front. Judecând după înregistrarea video surprinsă de drona, mai mulți militari ruși se aflau în incinta bazei, ceea ce indică faptul că aerodromul a fost folosit în scopuri militare", spun experții militari ucraineni de la publicația Militarnyi.

,,În dimineața zilei de 18 noiembrie, aerodromul din satul ocupat Tarasivka a fost atacat. Două avioane militare rusești de transport An-12 au fost avariate în urma atacului forțelor armate ucrainene, iar hangarul a fost, de asemenea, avariat", scrie publicația.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
14
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău