Formația de tribut ABBA, trupa ABBORN, va prezenta un show la Chișinău

  • 16 Noiembrie 2023 19:23
Formația de tribut ABBA, trupa ABBORN, va prezenta un show la Chișinău

La Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va avea loc vineri, 17 noiembrie, la ora 19.00 concertul ”ABBORN - ULTIMATE ABBA CLASSIC SHOW” al trupei ABBORN, formație de tribut ABBA, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, de mai bine de 20 de ani, ABBORN a devenit una dintre cele mai de succes trupe de tribut ABBA din Europa, având peste 5000 de concerte și câștigând respectul fanilor și criticilor deopotrivă. În toamna anului 2009, trupa a câștigat premiul "Cele mai bune tributuri ABBA!" în cadrul emisiunii de televiziune franceze FT1, cu peste 70 de milioane de telespectatori. Trupa a împărțit scena cu mari artiști precum Thomas Anders, Otawan, DJ Bobo, Boney M, Jason Donovan, Ace of Base și alții. Au susținut peste 500 de concerte în mai mult de 65 de țări, atrăgând peste cinci milioane de spectatori.

Cvartetul de bază este completat de basist și toboșar, ceea ce face ca trupa să cânte fără înregistrări de acompaniament, fiind o producție complet live. Șase persoane cântând pe scenă, o interpretare vocală completă, coregrafie perfectă în costume autentice vor crea o impresie și mai puternică a concertului.

Aceștia au recreat magia concertelor ABBA în întreaga Europă, în Spania, Insulele Canare, Republica Cehă, Ungaria, Estonia, Franța, Țările de Jos, Belgia, Slovenia, Portugalia, Senegal și în întreaga lume. Mai mult de jumătate de milion de spectatori la peste două mii de concerte au savurat atmosfera unică a producției lor.

Biletele în valoare de 1000 lei includ un pachet special cu o degustare de vinuri și spumante, împreună cu o sesiune foto alături de interpreții de la ABBORN.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău