Flyone și Air Moldova își relansează zborurile regulate

  • 01 Iulie 2020 17:44
 Flyone și Air Moldova își relansează zborurile regulate

Companiile aeriene Flyone și Air Moldova reiau cursele regulate din 1 iulie. Pentru luna iulie rămân suspendate zborurile regulate Air Moldova spre Salonic, Larnaca, Nisa și Berlin. Anunțul a fost făcut pe paginile oficiale ale companiilor, transmite IPN.

Compania aeriană Flyone informează că biletele pot fi rezervate până în luna martie 2021, de la 39 de  euro, cu toate taxele incluse. Pentru membrii Flyone Club prețurile încep de la 34 de euro.

Pentru siguranța pasagerilor și a personalului din aeroporturi și de la bordul aeronavelor, Flyone a implementat măsuri adiționale de igienă, dezinfecția aeronavei, distanța socială la check-in și la îmbarcare, produse antibacteriene pentru dezinfecția mâinilor la îmbarcarea în aeronavă. De asemenea, pasagerii sunt obligați să poarte mască și mănuși de protecție la îmbarcarea în aeronavă. Pentru minimizarea contactului fizic, compania informează despre excluderea serviciului catering și a revistei pentru o perioadă nedeterminată.

Flyone operează zboruri către 14 destinații (Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum), 10 curse regulate și 4 curse charter.

Air Moldova relansează zborurile regulate spre și din Moscova, Sankt Petersburg, Frankfurt, Tel Aviv, Istanbul, Londra, Paris, Dublin, Milano, Roma, Verona, Bologna și Lisabona. Spre și din Krasnodar, Air Moldova relansează zborul, începând cu data de 11 iulie.

Pasagerilor care au biletele procurate la cursele suspendate compania propune opțiuni precum schimbul gratuit de dată pentru aceeași destinație, până la 24 octombrie 2021, voucher în valoarea egală costului biletului sau rambursarea conform regulilor tarifului biletului.

Atât Flyone, cât și Air Moldova recomandă pasagerilor ca, iînainte de a procura un bilet, să se informeze despre restricțiile impuse de țara spre care intenționează să călătorească.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău