Flyone își mărește flota

  • 27 Mai 2019 10:17
Flyone își mărește flota

Compania aeriană Flyone din Rep. Moldova își lărgește flota cu un avion de tip Airbus A320. Este al patrulea la număr aflat în proprietatea companiei și este de aceeași vârstă ca celelalte două avioane deținute de companie din familia A320, toate fiind din anul 2008. Noua achiziție are o capacitate de 180 de locuri, viteza de croazieră pe care o poate atinge este de 840 km/h, iar înălțimea maximă a zborului poate fi de 11900 de metri.

Într-un comunicat de presă al companiei, citat de IPN, se spune că aeronava a aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău duminică, 26 mai, iar evenimentul a fost consemnat prin botezul tradițional cu tunuri de apă. Aeronava a primit și un nume – Comrat, pentru a promova pe plan internațional orașele moldovenești. Achiziționarea aeronavei va permite companiei să deschidă noi rute. Compania urmează să-și lărgească flota cu încă o aeronavă de același tip luna viitoare, a comunicat directorul general al companiei, Mircea Maleca.

Flyone operează zboruri cu trei aeronave A320 și o aeronavă A319. Compania s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații. Șapte curse sunt regulate: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, și patru curse sunt charter: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum. Adițional compania oferă trei curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova - Sankt Petersburg.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău