Florin Cîțu, în Ucraina. Șeful Senatului României a mers să vadă ororile din Gostomel și Irpin

  • 27 Aprilie 2022 20:03
Florin Cîțu, în Ucraina. Șeful Senatului României a mers să vadă ororile din Gostomel și Irpin

Președintele Senatului din România, Florin Cîțu, a mers miercuri să vadă ororile din Gostomel și Irpin, în cadrul vizitei sale în Ucraina. El apare în fotografii alături de Ruslan Stefanciuk, președintele Radei Supreme a Ucrainei.

Ruslan Stefanciuk a postat pe contul său de Facebook imagini din cadrul vizitei pe care a făcut-o în Ucraina președintele Senatului României, Florin Cîțu, precum și președintele Parlamentului Macedoniei de Nord și președintele Parlamentului Elvețian.

„Președintele Senatului României, al Parlamentului Macedoniei de Nord și al Elveției vor susține în continuare Ucraina. Așa au spus și când au văzut Gostomel și Irpin cu ochii lor”, a scris Ruslan Stefanchuk.

Acesta i-a numit pe cei trei oficiali „prietenii noștri”, care sunt gata să ajute Ucraina „la nivel bilateral și internațional”, să întărească presiunea sancțiunilor asupra Rusiei, să se alăture „reconstruirii independente, suverane, înfloritoare a Ucrainei. Credem că vom învinge!”, a mai scris președintele Radei Supreme a Ucrainei, potrivit Mediafax și DIGI24.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău