Finala concursului „Pedagogul anului” va avea loc pe 30 septembrie

  • 28 Septembrie 2023 15:23
Finala concursului „Pedagogul anului” va avea loc pe 30 septembrie

Cele mai bune cadre didactice vor fi premiate în finala concursului „Pedagogul anului” care se va desfășura pe 30 septembrie. Pedagogii sunt așteptați de la ora 11.30 la Arena Chișinău, transmite IPN.

În total sunt nouă câștigători, pe trei categorii: Educatorul Anului, Învățătorul Anului, Profesorul Anului. Ministrul educației și cercetării, Dan Perciun,  a menționat într-o conferință de presă că sunt așteptați să participe în jur de 4500 de cadre didactice din învățământul superior, învățământul profesional tehnic, învățământul general.

Cotele au fost partajate pentru fiecare raion. Au fost selectați și profesori care s-au implicat în elaborarea manualelor școlare, în desfășurarea examenelor, verificările la BAC, cei care au pus umărul voluntar la activitatea sistemului educațional dincolo de predarea la clasă, a precizat oficialul.

Potrivit lui Dan Perciun, Ministerul a primit sugestii din partea direcțiilor raionale cu privire la profesorii care ar urma să participe. Ținând cont de unele din propuneri, MEC a ajuns la o listă finală care să îmbine viziunea ministerului și viziunea direcțiilor raionale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:2,06 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău