Filmul ”Furios și iute 8” a stabilit un nou record în box office-ul mondial

  • 17 Aprilie 2017 17:00
Filmul ”Furios și iute 8” a stabilit un nou record în box office-ul mondial

Filmul ”The Fate of the Furious”, al optulea lungmetraj din franciza ”Furios și iute”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 100,1 milioane de dolari de vineri până duminică. Aceeași peliculă a stabilit un nou record, după ce a obținut în weekendul premierei încasări de 532,4 milioane de dolari pe plan mondial, informează news.ro.

Precedentul record mondial în privința filmului cu cel mai bun debut pe plan mondial era deținut de lungmetrajul "Star Wars: The Force Awakens", care a obținut în 2015 în weekendul premierei încasări globale de 529 de milioane de dolari.

Acțiunea filmului "The Fate of the Furious” are în centrul ei o femeie misterioasă, Chiper, interpretată de actrița sud-africană Charlize Theron, care îl convinge pe Dom, personajul jucat de Vin Diesel, să se alăture lumii interlope. Întreaga echipă de colaboratori ai lui Dom este nevoită să intervină pentru a stopa un anarhist care vrea ca lumea întreagă să fie cuprinsă de haos.

Alături de Vin Diesel, Charlize Theron și Jason Statham, în distribuția noului film din franciza ”Furios și iute” au revenit actorii Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ”Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell.

”The Fate of the Furious” reprezintă primul film dintr-o nouă trilogie în cadrul seriei ”Furios și iute”. Următoarele două lungmetraje din această serie vor avea premierele pe 19 aprilie 2019 respectiv 2 aprilie 2021.

Filmul ”The Fate of the Furious" va avea premiera pe 21 aprilie în România, potrivit IMDb.

Comedia ”The Boss Baby: Cine-i șef acasă?/ The Boss Baby”, regizată de Tom McGrath, a pierdut poziția de lider pe care a ocupat-o timp de două săptămâni și a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american cu încasări de 15,5 milioane de dolari. ”The Baby Boss”, cel mai recent film al studioului DreamWorks, prezintă aventurile unui bebeluș blond cu ochi albaștri, a cărui voce este asigurată de actorul Alec Baldwin. Bebelușul, în costum și cu servietă, face echipă cu fratele lui mai mare în vârstă de șapte ani pentru a opri complotul mișelesc al directorului general al Puppy Co, potrivit cinemagia.ro.

Filmul ”Beauty and the Beast”, cel mai recent remake live action al animației ”Frumoasa și Bestia”, realizat de studioul Disney, a coborât o poziție și a ajuns pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 13,6 de milioane de dolari. Emma Watson o interpretează pe Belle, o tânără care se îndrăgostește de o bestie ce ascunde un secret întunecat. Bestia și Gaston sunt interpretați de actorii britanici Dan Stevens și Luke Evans. Din distribuția peliculei fac parte și actori precum Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline și Stanley Tucci.

Animația ”Ștrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village” a coborât pe poziția a patra în box office-ul din America de Nord cu încasări de 6,5 milioane de dolari. O călătorie palpitantă îi așteaptă pe protagoniștii filmului - Strumpfița, Istețul, Bleguțul și Voinicul. Călăuziți de o hartă vrajită, ei străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc și alți strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel. Drumul le este presărat cu întâmplări magice și creaturi nemaivăzute, dar și cu pericole: de la flori carnivore și plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, precizează cinemagia.ro.

Comedia ”Jaf cu stil/ Going in Style” a pierdut o poziție și a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Trei actori premiați cu Oscar - Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin - formează o echipă de pomină și interpretează trei prieteni de-o viață - Willie, Joe și Al -, care decid să riște viața liniștită de pensionar și jocurile de bingo lipsite de orice palpitație pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare, potrivit cinemagia.ro.

Drama ”Gifted” a urcat de pe poziția a 16-a până pe locul al șaselea în box office-ul din America de Nord, în al doilea weekend de proiecții, cu încasări de 3 milioane de dolari. Pelicula ”Gifted”, în regia lui Mark Webb, îl prezintă pe actorul Chris Evans în rolul unui burlac, care se vede nevoit să-și crească nepoata, Mary. Fetița se dovedește însă a fi un mic geniu și intră în atenția buncii, care începe un proces de custodie cu tatăl adoptiv.

Filmul horror cu accente comice ”Get Out”, a urcat o poziție până pe locul al șaptelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,9 milioane de dolari. Acest lungmetraj, regizat de Jordan Peele, reprezintă o privire deloc confortabilă, ba chiar satirică, asupra a ceea ce se poate întâmpla când un afro-american vizitează familia iubitei sale caucaziene, care locuiește într-o fermă izolată.

Filmul ”Power Rangers” a coborât de pe locul al șaselea pe poziția a opta în box office-ul nord-american cu încasări de 2,8 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest lungmetraj, produs de studioul Lionsgate, prezintă aventurile unui grup de cinci adolescenți aparent obișnuiți care devin peste noapte eroi excepționali și trebuie să-și salveze orășelul natal și întreaga planetă de sub amenințarea unei forțe extraterestre, potrivit cinemagia.ro.

Filmul ”The Case for Christ” a urcat o poziție și a ajuns pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, obținând încasări de 2,7 milioane de dolari în al doilea weekend de proiecții. Acest film, regizat de Jon Gunn, cu actorii Mike Vogel, Erika Christensen și Faye Dunaway în rolurile principale, se bazează pe povestea reală a unui fost jurnalist de investigație, ateu convins, care își folosește talentul jurnalistic pentru a demitiza credința creștină descoperită recent de soția lui, însă rezultatele eforturile sale vor fi total surprinzătoare și îi vor schimba viața pentru totdeauna. 

Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island” încheie Topul 10 din box office-ul nord-american, cu încasări de 2,6 milioane de dolari. În filmul SF "Kong: Insula Craniilor" producătorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monștri din cinematografia mondială - King Kong. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediția pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanți, soldați și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștințele pentru a supraviețui, potrivit cinemagia.ro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
23
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău