Filmul de animație care deține supremația în box office-ul american de weekend

  • 04 Martie 2019 10:38
Filmul de animație care deține supremația în box office-ul american de weekend

Lungmetrajul de animație "Cum să-ți dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World" rămâne pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al doilea weekend consecutiv, cu încasări de 30 de milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit boxofficemojo.com, scrie Mediafax.

Dean DeBlois, regizorul cunoscut pentru animația "Lilo & Stitch", ca și pentru documentarul "Heima", a dus adaptarea pentru marele ecran a poveștii din benzi desenate la dimensiunea unei trilogii. La un an după acțiunea din cel de-al doilea film, Sughiț și Știrbul sunt ultima șansă a orășelului din Insula Tontului, după ce întâlnirea dintre Furia Nopții și Furia Luminii este însoțită de o amenințare apocaliptică pentru lumea celor doi. O călătorie în lumea ascunsă poate să schimbe cu totul șansele de supraviețuire în lumea eroilor de poveste.

Poziția a doua a box office-ului nord-american de weekend este ocupată de o premieră, "Tyler Perry's a Madea Family Funeral", de Tyler Perry, care a avut încasări de 27 de milioane de dolari. Madea și restul grupului călătoresc în statul american Georgia, unde, pe nepusă masă, trebuie să organizeze o înmormântare. Evenimentul ar putea scoate la iveală secrete de familie șocante, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul SF "Alita: Battle Angel/ Alita: Îngerul războinic", de Robert Rodriguez, a coborât un loc, până pe al treilea, cu încasări de 7 milioane de dolari de vineri până duminică. 

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău