FILMELE anului 2016: Topul celor mai așteptate producții de la Hollywood (VIDEO)

  • 05 Ianuarie 2016 16:08
FILMELE anului 2016: Topul celor mai așteptate producții de la Hollywood (VIDEO)

Dacă 2015 a fost considerat un an foarte bun din punct de vedere al producțiilor cinematografice, 2016 va fi cel puțin la fel de bun, dacă nu chiar mai spectaculos, susțin experții în cinematografie.

Cinefilii așteaptă o serie de sequel-uri la filme celebre, dar și filme noi, care se anunță a fi extrem de interesante.


Kung Fu Panda 3

Au trecut patru ani de la lansarea "Kung Fu Panda 2", iar echipa de la DreamWorks a terminat cel de-al treilea film al francizei. Animația va avea aceeași distribuție ca și primele două, cu Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman și JK Simmons în prim-plan.


DeadPool

DeadPool este un personaj Marvel, destul de neobișnuit, dar care va cuceri cu siguranță publicul datorită replicilor haioase și, speră realizatorii, a acțiunii antrenante. Ryan Reynolds îl joacă pe Deadpool, un bărbat care, după ce a fost diagnosticat cu cancer, a fost supus unui experiment care i-a oferit puteri de vindecare incredibile, dar l-a desfigurat. Filmul urmărește cursa lui DeadPool pentru a-l prinde pe omul care i-a distrus aproape viața.


Zoolander 2

La 15 ani după lansarea primului film Zoolander, echipa de producție lansează, în februarie 2016, sequelul așteptat de toți fanii. Pe lângă cei doi protagoniști din prima producție, Ben Stiller și Owen Wilson, din distribuție vor mai face parte Penelope Cruz și Will Ferrell. De asemenea vor fi apariții episodice ale unor vedete precum Macaulay Culkin, Justin Bieber sau Kim Kardashian.


The Divergent Series: Allegiant

Al treilea film din seria extrem de populară îi urmează pe Shailene Woodley și Theo James dincolo de zidurile orașului lor. "Allegiant" este prima parte a filmului format din două părți, bazat pe ultima carte a trilogiei.


Batman vs. Superman: Zorii Justiției

Confruntarea dintre cei mai iubiți eroi ai DC Comics, Batman și Superman, este unul dintre filmele cele mai așteptate ale anului 2016. Ben Affleck în rolul lui Batman și Henry Cavill jucându-l pe Superman sunt protagoniștii acestui follow-up al filmului din 2013 "Man of Steel: Eroul".


Cartea Junglei

Disney revine cu un reboot al celebrului film pentru copii din 1967. Un băiat de 11 ani, care a fost crescut în junglă, a cărui viață a fost amenințată de animale, fuge pentru a se salva. Din distribuție fac parte actorii Scarlett Johansson, Bill Murray, Lupita Nyong'o, Ben Kingsley și Christopher Walken.


Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii/
The Huntsman: Winter's War

Lumea fantastică din "Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător/Snow White and the Huntsman" se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna. Chris Hemsworth și Charlize Theron își reiau rolurile în Războinicul Vânător și Crăiasa Zăpezii, o aventură epică spectaculoasă, în care îi vom mai vedea pe Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost.


Căpitanul America: Războiul Civil/
Captain America: Civil War

Guvernele lumii decid să adopte o lege cu privire la activitatea supraomenească, iar ca urmare a acestei decizii, foștii aliați Avengers, Captain America și Iron Man devin inamici. În acest nou film Marvel, Chris Evans și Robert Downey Jr își reiau rolurile cu care ne-au obișnuit.


Snowden

Filmul prezintă povestea lui Edward Snowden, fostul subcontractor al NSA, care s-a refugiat în Rusia după ce a dezvăluit amploarea spionajului american. Joseph Gordon-Levitt joacă rolul fostului agent CIA, iar din distribuție mai fac parte Shailene Woodley, Nicholas Cage și Scott Eastwood.


X-Men: Apocalypse

Cel de-al nouălea film din seriea X-Men este un sequel al filmului din 2014 de "X-Men: Days of Future Past". Din distribuție fac parte James McAvoy, Jennifer Lawrence și Michael Fassbender și aduce pe ecrane o nouă generație de tineri care vor lupta împotriva grupului de nemuritori ai lui Apocalypse.


Alice în Țara Oglinzilor/
Alice Through the Looking Glass

Producătorul Tim Burton a transpus în această peliculă al doilea roman al lui Lewis Carroll. În ”Alice în Țara Oglinzilor” îi vom revedea pe Mia Wasikowska în rolul lui Alice și pe Johhny Depp în rolul Pălărierului Nebun, alături de Helena Bonham Carter și Anne Hathaway care se vor transforma din nou în Regina Roșie, respectiv cea Albă.


Finding Dory: În căutarea lui Dory

Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, ”Finding Nemo”, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi.


Ghostbusters III

Franciza "Ghostbusters" revine cu un remake după cele două filme de succes din 1984 și 1986. De această dată, echipa vânătorilor de fantome este formată în totalitate din femei. Rolurile principale le au ”reginele comediei”, Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon și Leslie Jones. Filmul va avea și apariții secundare ale actorilor Dan Aykroyd si Bill Murray din filmul original.


Star Trek. Dincolo de infinit!

Echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat, ajungând acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații. Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme.


Bourne 5

Aceasta este al cincilea film din seria Bourne și continuă acțiunea din 2007 - "The Bourne Ultimatum". Matt Damon a revenit pe platourile de filmare și îl interpretează din nou pe Jason Bourne, după ce în filmul din 2007 nu a jucat.


Suicide Squad

"Suicide Squad" îi are în distribuție pe Will Smith, Cara Delevingne, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman și Viola Davis. Filmul prezintă povestea unei echipe de eroi negativi formată de Guvernul Statelor Unite. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.


Fantastic Beasts and Where to Find Them

Autoarea celebrei serii Harry Potter revine în ipostaza de scenaristă cu unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016. J.K. Rowling se întoarce în universul Harry Potter și îl aduce pe ecrane pe Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts. Filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume.


Rogue One: A Star Wars Story

Lucas Film și Disney mizează pe succesul uriaș de care s-a bucurat Răzvoiul Stelelor- Episodul VII în 2015 și urmează aceeași rețetă lansând la sfârșitul anului acesta un nou film din universul Star Wars. Noua peliculă urmărește parcursul unui grup de rebeli, care nu au nicio legătură cu familia Skywalker, și care încearcă să pună mâna pe planurile navei Death Star. Din distribuție vor face parte Felicity Jones, Diego Luna și Ben Mendelsohn.


Assassin's Creed

Adaptarea unuia dintre cele mai celebre jocuri pe calculator, filmul prezintă povestea lui Callum Lynch, jucat de Michael Fassbender. Acesta descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

Sursa: Mediafax.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău