Filmările la sezonul final al 'Game Of Thrones' vor începe în câteva zile

  • 07 Octombrie 2017 16:42
Filmările la sezonul final al 'Game Of Thrones' vor începe în câteva zile

Actorul Liam Cunningham a declarat vineri, la convenția Comic-Con din New York, că filmările la ultimul sezon al 'Game of Thrones' vor începe în câteva zile, transmite Agerpres.

'Vom face duminică prima citire a scenariului pentru primele trei episoade, o a doua citire luni, apoi vom începe repetițiile și după aceea filmările', a spus actorul care joacă rolul lui Davos Seaworth la convenția din New York.

Actorul le-a spus fanilor adunați la convenție că a primit toate cele șase scenarii pentru ultimul sezon al serialului produs de David Benioff și David Weiss. Cunningham, care apare și în serialul 'Philip K. Dick's Electric Dreams' al Amazon, a spus, în glumă, că de obicei nu are probleme cu tehnologia dar că există un proces de verificare atât de minuțios asupra scenariilor bine păzite, încât nu a apucat să se uite la ele.

Deși HBO a avut de suferit din cauza piratării mai multor episoade ale 'Game of Thrones' în acest sezon, show-ul a avut cea mai mare audiență pentru cel de al șaptelea sezon al său.

Pe lângă Liam Cunningham, din distribuția 'Game of Thrones' mai fac parte Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke sau Kit Harrington.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:4,63 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău