Figurile de ceară ale lui Harry și Meghan de la Madame Tussauds, separate de cele ale familiei regale

  • 13 Mai 2021 20:10
Figurile de ceară ale lui Harry și Meghan de la Madame Tussauds, separate de cele ale familiei regale

Madame Tussauds, celebrul muzeu londonez al figurilor de ceară, a decis să mute exponatele înfățișându-i pe prințul Harry și pe soția sa, Meghan, din secțiunea dedicată membrilor casei de Windsor, în zona personalităților de la Hollywood, la un an după ce cuplul a renunțat la îndatoririle regale pentru a se muta la Los Angeles, informează Reuters.

Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la îndatoririle regale pentru a-și construi noi cariere independente de cealaltă parte a Atlanticului și au semnat contracte ca furnizori și creatori de conținut pentru Netflix, Spotify și Apple.

Statuetele din ceară care le-au fost dedicate au fost mutate acum din secțiunea dedicată personalităților regale în cadrul muzeului Madame Tussauds din Londra pentru a se alătura altor celebrități, a precizat joi muzeul.

''Harry și Meghan s-au mutat într-o nouă zonă - Madame Tussauds din Londra a mutat statuetele prințului Harry și a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore la Hollywood'', a precizat Madame Tussauds într-un comunicat, referindu-se la fosta reședință britanică a cuplului, Frogmore Cottage.

În cea de-a doua parte a acestei luni, un serial documentar de televiziune pe teme de sănătate mintală, creat de Harry împreună cu celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+.

Invitat recent la podcastul ''Armchair Expert'', găzduit de actorul american Dax Shephard, Harry a comparat viața sa ca membru al familiei regale cu ''Truman Show'', un film despre un bărbat care ajunge involuntar personajul central al unui reality show popular în întreaga lume.

Prințul a mai dezvăluit că, pe când abia începuse relația cu Meghan, și-au dat întâlnire într-un supermarket pentru a evita să fie fotografiați de paparazzi și că se bucură de mai multă libertate după mutarea în California cu micuțul Archie.

''Acum, de când locuiesc aici, pot merge cu capul sus și mă simt diferit, umerii îi țin mai relaxați, și la fel și ea, poți merge dintr-un loc într-altul simțindu-te puțin mai liber'', a spus el.

''Am șansa să-l plimb pe Archie în spatele bicicletei. Nu aș fi avut niciodată șansa să fac acest lucru'', a mai spus prințul.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:68 %
Vint:4,63 m/s
Sun
27
Mon
25
Tue
22
Wed
24
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău