Figura din ceară a lui Donald Trump - în curs de finalizare la Londra

  • 12 Noiembrie 2016 16:41
Figura din ceară a lui Donald Trump - în curs de finalizare la Londra

În timp ce Muzeul Madame Tussauds din Londra a putut prezenta creația în curs a unui Donald Trump din ceară, instituția rivală din Paris abia a început să creeze efigia noului lider de la Casa Albă, întrucât a mizat în mod eronat pe o victorie a lui Hillary Clinton, scrie Agerpres.

Muzeul Grevin abia a început să lucreze la figura din ceară a lui Donald Trump, dar aproape a terminat-o pe aceea a lui Hillary Clinton, după ce a decis să-și asume riscul că outsider-ul nu va câștiga cursa pentru Casa Albă.

"Începem să lucrăm la ea și sculptura va fi gata în termen de șase luni", a declarat Yves Delhommeau, director interimar al instituției care reprezintă principala atracție turistică din Paris.

Ziarul Le Figaro susține că figura din ceară a lui Hillary Clinton va fi pusă la păstrare în caz că se va dovedi necesară în viitor.

Dincolo de Canalul Mânecii, Madame Tussauds a creat deja sculpturile din lut ale republicanului Donald Trump și contracandidatei sale democrate Hillary Clinton înainte de alegerile de marți.

Muzeul a început acum realizarea figurii de ceară care va fi finalizată la timp pentru data de 20 ianuarie, când va avea loc învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA.

Pe pagina sa de Facebook, Madame Tussauds a dezvăluit marți capul din ceară al lui Trump, pe care un specialist a început foarte dificila muncă de inserție a părului pentru a recrea coafura foarte aparte a miliardarului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău