FIFA a anulat gala The Best! Trofeul pentru cel mai bun jucător nu va mai fi acordat

  • 13 Mai 2020 14:43
FIFA a anulat gala The Best! Trofeul pentru cel mai bun jucător nu va mai fi acordat

FIFA a anunțat că ediția galei The Best va fi anulată, din cauza pandemiei cu noul virus astfel că trofeul pentru cel mai bun jucător nu va mai fi acordat.

Programată inițial în luna septembrie a acestui an, la Milano, FIFA a decis să suspende evenimentul și să nu decerneze niciun trofeu în acest an, din cauza pandemiei cu noul virus care a dus la suspendarea prematură a campionatelor, relatează cotidianul Marca.
 
Încă de la începutul pandemiei, forul condus de Gianni Infantino a decis ca deciziile luate la Zurich de forul internațional trebuie să se coordoneze cu forul comun și să respecte ceea ce se întâmplă în lume. De aici rezultă că singura competiție care nu a fost suspendată încă și care depinde direct de FIFA este Campionatul Mondial al cluburilor din Abu Dhabi, care va avea loc în decembrie. Anul trecut, Lionel Messi a reușit să câștige trofeul galei The Best, învingându-pe Virgil van Dijk și Cristiano Ronaldo.
 
De asemenea, pe lângă trofeul pentru cel mai bun fotbalist, pe parcursul galei FIFA The Best sunt acordate și alte premii precum, cel mai bun antrenor sau cele mai bune jucătoare. Mai mult, forul realizează și echipa anului.
 
În privința ediției Balonului de Aur nu s-a luat încă o decizie, mai ales că multe campionate au fost încheiate deja (Franța, Olanda), astfel nu pot exista șanse egale între fotbaliști.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău