Festivalul „Ne Vedem Acasă” începe astăzi la Chișinău. Președinta Maia Sandu, speakerul Igor Grosu și premierul Dorin Recean vor participa la panelul de discuții

  • 17 August 09:00
Festivalul „Ne Vedem Acasă” începe astăzi la Chișinău. Președinta Maia Sandu, speakerul Igor Grosu și premierul Dorin Recean vor participa la panelul de discuții

Festivalul „Ne Vedem Acasă” se va desfășura astăzi la Chișinău. În cadrul evenimentului vor fi prezentate istoriile de succes ale moldovenilor din diaspora. Festivalul este organizat de Biroul relații cu diaspora, sub egida Guvernului Republicii Moldova, informează MOLDPRES.

Festivalul „Ne Vedem Acasă” se va deschide la ora 12:00, la Digital Park. Participanții vor avea ocazia să viziteze standuri informative, unde instituțiile publice, asociațiile diasporei și partenerii de dezvoltare vor oferi detalii despre programele disponibile pentru conaționalii stabiliți peste hotare. De asemenea, vor interacționa cu președinta Maia Sandu, cu speakerul Igor Grosu și cu premierul Dorin Recean, care vor participa la panelul de discuții.

În același timp, târgul de meșteșugari și producători locali va oferi vizitatorilor posibilitatea de a descoperi și achiziționa produse autentice.

Festivalul se va încheia cu un concert, susținut de ansamblul „Mocănașii”, Hecenii, Moldovan National Youth Orchestra, Cătălin Josan, Felicia Dunaf și Pașa Parfeni. 

Pe 18 august, toți cei care doresc să afle mai multe despre mediul de afaceri din Republica Moldova sau cei care intenționează să-și deschidă o afacere în țara noastră sunt așteptați la Diaspora Business Forum.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
17,74
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
22
Sat
23
Sun
19
Mon
16
Tue
17
Arhivă Radio Chișinău