Festivalul Internațional al Orchestrelor Radio ”RadiRo”- 2018

  • 25 Septembrie 2018 13:33
Festivalul Internațional al Orchestrelor Radio ”RadiRo”- 2018

Prestigiu? Orchestre europene ca BBC Philharmonic Orchestra (Marea Britanie) sau Orchestra Simfonică a Radiodifuziunii MDR din Leipzig (Germania), cea mai veche orchestră radio europeană; Vedete? Dirijori și soliști de primă mărime ai scenelor internaționale; Emoție? Un program extraordinar, cu lucrări de la Mozart la Ravel și de la Debussy la Ceaikovski; Varietate? 8 concerte simfonice și 4 concerte de jazz – toate acestea sunt ”ingredientele” unui eveniment pe care nu îl puteți rata: Festivalul Internațional al Orchestrelor Radio ”RadiRo”- 2018, eleganța în muzică la superlativ!

”RadiRo” este singurul festival dedicat orchestrelor radio din Europa și din lume, eveniment produs și organizat de Radio România. Cea de-a IV-a ediție a festivalului se va desfășura între 18 și 25 noiembrie 2018 și va cuprinde două secțiuni: concerte simfonice – derulate la Sala Radio și, în premieră la această ediție, concerte de jazz – prezentate la Sala Auditorium – MNAR (Muzeul Național de Artă al României).

Organizat o dată la 2 ani (alternat cu Festivalul Internațional ”George Enescu”), începând din anul 2012, ”RadiRo” a reușit performanța de a aduce în fața publicului din România orchestre de primă mărime ale radiourilor publice din Europa și Asia.

Miercuri, 26 septembrie, se pun în vânzare abonamentele pentru ”RadiRo” 2018 și din data de miercuri, 3 octombrie vor fi disponibile la vânzare biletele individuale. Abonamentele sunt valabile doar la concertele simfonice (de la Sala Radio), pentru concertele de jazz (Sala Auditorium – MNAR) vor fi disponibile doar bilete (cu o categorie de preț unică). Biletele și abonamentele vor fi disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și la Casa de bilete a Sălii Radio.

Detalii pe rador.ro.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău